Narcos Narcos

RIIDANRATKAISU RIIDANRATKAISU

Tavoitteenamme on ratkaista riidat nopeasti ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Usein tämä tarkoittaa sovinnollisen ratkaisun löytämistä neuvotteluteitse tai vaihtoehtoisia riidanratkaisumenetelmiä hyödyntäen.

Lakimiehillämme on laajasti kokemusta vaativien oikeudenkäyntien hoitamisesta sekä yleisissä tuomioistuimissa että välimiesmenettelyissä. Hoitamamme asiat koskevat tyypillisesti liike-elämään liittyviä riitaisuuksia. Erityistä kokemusta meillä on teknologiaa, immateriaalioikeuksia ja palvelussuhteita koskevista asioista.

Keskeisenä osaamisalueenamme on yrityksiin liittyvien rikosasioiden hoitaminen. Avustamme väärinkäytösten kohteeksi joutuneita yrityksiä rikosepäilyjen selvittämisessä ja näihin liittyvien vahingonkorvausasioiden hoitamisessa. Tämän lisäksi avustamme yrityksiä tilanteissa, joissa yhtiötä tai sen edustajia epäillään rikoksesta. Meillä on monipuolinen kokemus vaativien rikosasioiden hoitamisesta ja toimimme säännöllisesti muun muassa työturvallisuuteen, petoksiin, yrityssalaisuuksien väärinkäyttöön, lahjontaan, arvopaperimarkkinoihin, velallisen epärehellisyyteen sekä tietotekniikkaan liittyvissä rikosoikeudenkäynneissä.

Pääyhteyshenkilö