Narcos Narcos

Invention teknologia- ja digiosaaminen edustaa alan kärkeä. Avustamme sekä ostajia että toimittajia erilaisissa vaativissa ICT-alan sopimusjärjestelyissä ja riitojen ratkaisemisessa. Toimimme usean teknologiayrityksen ulkoistettuna lakiosastona. Myös tietosuojaa koskevat kysymykset sekä teknologia-alan transaktiot kuuluvat erityisosaamiseemme.

Asiantuntijamme ovat toimineet sekä maamme suurimpien liikejuridiikan asianajotoimistojen että kansainvälisten teknologiayritysten palveluksessa. Meille on keskeistä ymmärtää asiakkaidemme – kuten myös vastapuolemme – liiketoimintaa, juridisesta osaamisestamme tinkimättä.

Neuvomme päivittäin asiakkaitamme muun muassa ICT-järjestelmiin ja -palveluihin, ulkoistuksiin, tietosuojaan, teolliseen internetiin, lisensointiin, alihankintaan, tuotekehitykseen, jälleenmyyntiin ja sopimusvalmistukseen liittyen niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Mitä praktiikastamme sanotaan

The ‘business-minded’ team at Inventio Attorneys is recommended for its ability to ‘communicate complex legal issues in a clear understandable manner’.
(The Legal 500, 2019 – Leading firm, Band 2)

Inventio Attorneys has ‘a business-minded approach and excellent response times’ and is particularly noted for IT-related transactions.
(The Legal 500, 2018 – Leading firm, Band 2)

Inventio Attorneys is ‘one of the best firms for TMT’.
(The Legal 500, 2017 – Leading firm, Band 2)

Pääyhteyshenkilö